Cartofi la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 10 Mar 2014 | 7536 vizualizari

 

Cum nu prea sunt apta de nici unele,am incropit ceva de haleala pentru seara,cu ce am gasit prin frigider....nici n-am stiut ce denumire sa-i pun,asa ca am zis simplu ''cartofi la cuptor''

 

INGREDIENTE

  • cca 6-7 cartofi potriviti
  • 2 cepe de apa mari
  • amestec de : piept de pui,bacon,carnat picant-cantitati variabile
  • cascaval ras -200 g
  • 3 oua
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor:

Se aleg 6-7 cartofi potriviti cu coaja rosie,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert se curata de coaja se taie rondele si impreuna cu ceapa de apa,taiata pestisori,se pun in tuci si se calesc cca 15 min.Luam un vas de yena in care punem cartofii cu ceapa,adaugam amestecul de piept de pui,bacon si carnat picant,taiate in bucatele mai mici.Peste toate ingredientele turnam cele 3 oua batute,in care am pus sare si piper,omogenizam,deasupra asezam cascavalul ras si bagam vasul la cuptor,cca 25 min....

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Constelatialeu 1

11.03.2014, 17:33

sa vina pompierii,mi-a inundat Balconita zona...

deyutzky 1

11.03.2014, 19:19

foarte buuuuni!

Reteta-Video 1

12.03.2014, 15:00

Bun, bun, bun....

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui in sos de rosii, sub capac de cartofi